23. 6. 2024 Finále Krajské ligy atletických přípravek, Blansko

Opět za velkého vedra se sešla naše přípravka a pusili se do závodů seč jim síly stačily. Nejvíce se dařilo Toníkovi Heczkovi, který vyhrál běh na 300 m, bodoval také ve skoku do dálky a na 60 m, kde bodoval také Matěj Dobroucký, těsně pod bodovanými skončil ve skoku do dálky Mojmír Polák, Nadouba Sylla bodovala na 60 m, premiéru si vyzkoušela Kristýnka Krucká a Anička Janošová, které si vedly skvěle.

Všem gratulujeme!

Výsledky ZDE

19. 6. 2024 3. kolo Mistrovství JmKAS družstev mladšího žactva

Na posledním kole se sešlo nejvíce mladších žákyň a předvedly ve vedru skvělé výkony. Nejlépe si vedla Ellen Smejkalová, která si zaběhla osobák na 60 m a skončila 1. a totéž na 150 m, kde také skončila první, ve skoku do dálky, kdy ji nebyl umožněn druhý pokus skončila 2, ve vrhu koulí bodovala Kája Melichárková s velmi slušným výkonem, Elen Krsková, Zuzka Havránková si zaběhly osobák na 150 m, Kristýna Tomečková a Ema Füleová si zaběhly velmi pěkný osobák na 60 m, Ema také ve skoku do dálky předvedla kvalitní výkon.

Holkám gratulujeme!

Výsledky ZDE

18. 6. 2024 Společné závody s rodiči

18.6.2024 Společné závody s rodiči

Skvělé výkony předvedly všechny rodiny, přestože bylo extrémní vedro. Soutěžili jsme ve slalomu, skoku do dálky z místa a hodu míkem. Opět se všechny rodiny pustily do závodů ze všech sil a předvedly soutěžního ducha a tím vyhrály všichni😉

Nejlépe si vedli Šimonekovi, druzí byli Dobrý borci a třetí Lokotka Brno.

#atletika pro rodinu#

Gratulujeme všem rodinám a děkujeme za účast!

11. 6. 2024 2. kolo Krajské ligy atletických přípravek, Brno

Na 2. kole si závody vyzkoušely i mladší přípravka, pro Jolanku Smutníkovou, Natálku Sedlákovou a Marka Floriana dopadla skvěle. Z chlapců si nejlépe vedl Kuba Šimonek, který bodoval ve všech 3 disciplínách, z dívek nejvíce bodovala Valča Tlustošová. Každopádně si závody všichni užili a čeká nás finále v Blansku.

Gratulujeme!

Výsledky ZDE

2. 6. 2024 Mistrovství Moravy a Slezska staršího žactva

Ve Znojmě se sešlo starší žactvo poměřit síly na Mistrovství MaS. Počasí přálo a nejlépe se vedlo Barči Krskové, která si zaběhla osobák na 150 m a Eliška Sedláková si zaběhla osobák na 300 m. V koluli Nela Vejrostová a Lucka Vorbová předvedly vyrovnané výkony. Z kluků Marek Šivec a Pavel Kubánek si na 300 m nezlepšili osobák, ale i tak předvedlo naše žactvo pěkné výkony.

Gratulujeme!

Výsledky ZDE